logo_fixpunt
Telefoon reparatie

Goede gsm reparatie in Amersfoort

iphone-7Ik had mijn vriendin een aantal weken geleden een nieuwe telefoon cadeau gegeven. Haar oude telefoon werkte niet meer goed. Ik had een extra scherm en een hoesje gekocht zodat de telefoon niet zo snel kapot zou vallen. Ze liet haar telefoon per ongeluk vallen waardoor het extra scherm was gebarsten. Ze besloot om het extra scherm eraf te halen omdat ze dit erg storend vond tijden het type. Ze liet haar telefoon die zelfde dag jammer genoeg nog een keer vallen waardoor het scherm kapot was gegaan. Ik ging daarom op het internet op zoek naar gsm reparatie Amersfoort.

Meer informatie op de website

Toen ik zocht op gsm reparatie Amersfoort kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Fixpunt. Het bedrijf beschikt over een erg goede en overzichtelijke website. Je kan als klant erg veel en gemakkelijk alle informatie vinden waar je naar op zoek bent. Ik besloot nadat ik de informatie op de website had gelezen om langs de winkel te gaan. ik werd erg vriendelijk geholpen en de gsm van mijn vriendin was erg snel gerepareerd voor een lage prijs.