Hubo Amstelveen
Wonen

Klik hier op deze url https://www.huboamstelveen.nl/ om terecht te komen op de website van Hubo Amstelveen

Mijn oma woont al een aantal jaar in haar woning in Amsterdam. Ze wilde voor haar woning echter nog wel graag een kast op maat kopen voor in de hoek in de keuken waar geen kast past van en standaard maat. Toen we op het internet op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten. Tijdens het zoeken zag ik dat ik was getagd in een Facebook bericht. Onder de post stond klik hier om doorverwezen te worden naar de website.

Terecht gekomen op de website van van Hubo Amstelveen

Toen ik op de klik hier link klikte werd ik doorverwezen naar de website van Hubo Amstelveen. De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website is onder andere erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Het bedrijf biedt producten aan van een erg hoogwaardige kwaliteit. Dit sprak mijn oma super erg aan waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen.

Aankoop van een kast op maat bij Hubo Amstelveen

We werden erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Mijn oma besloot daarom ook om over te gaan tot een aankoop. De kast werd een aantal weken later thuis geleverd en de kast past precies in de hoek in de keuken. Mijn oma is daarom ook erg tevreden over Hubo Amstelveen.

Reacties uitgeschakeld voor Klik hier op deze url https://www.huboamstelveen.nl/ om terecht te komen op de website van Hubo Amstelveen