Online marketing

Klik hier voor meer informatie

Sinds een aantal weken ben ik de trotse eigenaar van een eigen bedrijf in Rotterdam. Online marketing is een erg belangrijk punt van een bedrijf. Daarom leek het mij een erg goed idee om dit gelijk goed te doen. Daarom ging ik op het internet op zoek naar een goed online marketing bureau. Tijdens het zoeken zag ik dat ik door een van mijn vrienden was getagd in een Facebook post. De post ging over een online marketing bureau in Rotterdam. Onder de post stond klik hier om doorverwezen te worden naar de website.

klik hier

Veel informatie op de website

Toen ik door de klik hier link doorverwezen werd naar de website. Kwam ik terecht op de website van Dutch Blue. De website is erg goed en erg overzichtelijk. Je kan de informatie waar je naar op zoek bent erg gemakkelijk vinden. Het bedrijf vindt gretigheid erg belangrijk en wilt de online marketing graag op een uniek manier doen. De informatie die op de website stond vermeld sprak mij allemaal erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen. Ik werd door een van de medewerkers erg vriendelijk te woord gestaan. Ik had alle ideeën die ik had voor het bedrijf op tafel gelegd. Ze hebben mij erg goed geholpen en zich volledig bezig gehouden met de online marketing van mijn bedrijf. Na een aantal weken hebben ze ook al erg goede resultaten opgeleverd. Daarom ben ik ook erg tevreden over de dienst die Dutch Blue mij geleverd heeft.