Schoonmaak

Super tevreden over Clarity Cleaning

Ik ben sinds twee jaar de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. De meubels en de keuken van het bedrijf waren echter in de loop deze twee jaar erg achteruit gegaan. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een schoonmaakbedrijf die dit grondig zou kunnen reinigen. Nadat Ik een tijdje op het internet had gezocht en een aantal websites met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van Clarity Cleaning.

Clarity Cleaning

Super goede service

Clarity Cleaning beschikt over een erg goede en overzichtelijke website. Er is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze de klanten te bieden hebben. Onder ieder kopje is staat ook het aantal projecten vermeld dat zij hebben verricht. Ze vinden onder andere de veiligheid en de milieuvriendelijkheid erg belangrijk. Ook is er onder ieder kopje een afbeelding te vinden met resultaat dat zij opleveren. Dit sprak mij allemaal erg aan waardoor ik contact met het bedrijf had opgenomen. Nadat zij de keuken en de meubels hadden schoongemaakt zag het er weer allemaal als nieuw uit. Ik ben daarom zelf ook super tevreden over Clarity cleaning. Daarom raad ik het ook absoluut aan iedereen aan die hier ook naar op zoek is.

Reacties uitgeschakeld voor Super tevreden over Clarity Cleaning