telefoon reparatie Arnhem
Wonen

Tip voor een goede telefoon reparatie in Arnhem

Mijn vriendin had haar telefoon een aantal dagen geleden laten vallen waardoor het scherm van haar telefoon was gebarsten en haar telefoon niet meer aanging. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar telefoon reparatie Arnhem om een goede telefoon zaak te vinden.

Terecht gekomen op de website van Myphone

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar telefoon reparatie Arnhem kregen we erg veel zoekresultaten van telefoonzaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken wakmen we uiteindelijk terecht op de website van Myphone. De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website van Myphone is ook erg veel informatie te vinden over de dienst die het bedrijf aanbiedt. Het bedrijf biedt onder andere 6 tot 12 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen worden. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om een bezoek te brengen aan de winkel.

Erg vriendelijk geholpen door een van de medewerkers

We werden erg vriendelijk door een van de medewerkers geholpen van Myphone. De telefoon van mijn vriendin was binnen een half uur gerepareerd en we kregen een aantal maanden garantie op de onderdelen die er vervangen zijn. We zijn daarom ook super tevreden over Myphone.