logo Hosted XL
internet

Wilt u meer weten of HostedXL recensies

Wanneer u meer wilt weten over HostedXL recensies kijk dan op de website voor meer informatie daar kunt u ook nog meer vinden over de werkzaamheden.

De ervaring met HostedXL van Emma

2 maanden geleden ben ik een eigen bedrijf gestart met een webshop omdat het een opkomend ding is en het me ook wel leuk lijkt. Zelf ben ik opzoek gegaan naar hoe ik het beste een website kan maken en onderhouden. Ben toen zelf mijn website gaan maken en onderhouden. Na een tijdje ging dat niet meer zo goed want kreeg er minder tijd voor. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij HostedXL. Daar heb ik een gesprek gehad met een van de personeelsleden en hebben samen de opties doorgenomen die nodig waren. Heb besloten om daar mijn website onder te gaan brengen en te laten beheren. Nog steeds wordt mijn website super goed bijgehouden door HostedXL. Echt een aanrader voor iedereen!

De ervaring van Luuk

Hoi ik ben luuk. Vorige maand ben ik in contact gekomen met HostedXL door een aantal vrienden van mij die een eigen bedrijf met website hebben en daar onderhouden. Omdat ik graag ook een eigen bedrijf wou heb ik ervoor gekozen om het zo goed mogelijk aan te pakken. Want ik wou een beter en mooier bedrijf dan mijn vrienden hebben. Omdat HostedXL een zeer vertrouwd bedrijf is heb ik er toch voor gekozen om mijn website bij hetzelfde bedrijf onder te brengen dan mijn vrienden. Nog steeds loopt het super en goede service van HostedXL recensies.