rondomwerk
re-integratiebureau

Zoektocht naar een goed re-integratiebureau

Ik werk al een aantal jaar als accountant bij een bedrijf bij mij in de buurt. Ik ging altijd met erg veel plezier naar mijn werk toe en ik had een erg goede band met mijn collega’s en met mijn werkgever opgebouwd. Sinds een aantal weken vind ik het werk een stuk minder leuk geworden en lever ik niet meer hetzelfde goede werk op als ik in het begin deed. Ik ging samen met mijn werkgever hierover in gesprek en het leek ons allebei een erg goed idee om een re-integratiebureau te benaderen om samen op zoek te gaan naar een oplossing.

re-integratiebureau

Op zoek naar meer informatie

Toen ik na het werk thuiskwam ben ik zelf op zoek gegaan naar meer informatie over wat een re-integratiebureau nou precies inhoud. Ik kreeg erg veel zoekresultaten en ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken. Ik kwam nadat ik een tijdje had gezocht uiteindelijk uit op de website van Rondom Werk. Ze beschikken over een zeer overzichtelijke website en je kan de informatie waar je naar op zoek bent ook erg gemakkelijk vinden. Ik had idee om Rondom Werk te benaderen aan mijn werkgever voorgelegd en het leek hem ook een erg goed idee nadat hij zelf een kijkje genomen had op hun website. We zijn samen in gesprek gegaan en we kwamen tot de conclusie om mij een andere functie te geven binnen het bedrijf. Sinds dat ik deze nieuwe functie heb gekregen ga ik weer met veel plezier naar mijn werk toe en lever ik weer erg goed werk op.